Hyaluron + collagen kapszula 100db Teljes nézet

Hyaluron + collagen kapszula 100db

Kollagént és hyaluronsavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Bővebb leírás

1596

4 db készleten

30 hasonló termék:

Előző
Következő

Kollagént és hyaluronsavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Hyaluron + collagen kapszula 100db
Cikkszám: 1596
3680 Ft / 11.6 bónuszpont

 Szépségünk igazi titka, bőrünk fiatalsága!

Üde külső, elégedett belső!

A hialuronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetünkben megtalálható. Testünkben többek között vízmegkötő, az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be. A kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hialinporc sejtek folyamatosan termelik a hialuronsavat, de az életkor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

Egészséges állapotban a hialuronsav eloszlása a szervezetben:

  • - bőrben 56%
  • - izmokban és csontokban 35%
  • - ízületi folyadékban stb. 9%


A hialuronsav:

Biztosítja a bőr és kötőszövetek víztartalmát, rugalmasságát, hidratálja és segíti a tápanyagok szállítását. Lehetővé teszi az ízületi folyadék viszkozitását, ezáltal csökkenti a súrlódást az ízületekben a porcok felszínén, hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

A kollagén:

A kollagén teszi ki a testünk protein mennyiségének 50%-át.

Támasztja és rugalmassá, erőssé teszi a különféle szöveteket.

Olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező fehérje, amely hosszú rugalmas szálakon alkot például a csontrendszerben, melyek szakító szilárdsága az acéléval vetekszik. A kollagén egy olyan rostos protein, amely nagy teherbírású, és amely az egyik legfontosabb alkotóeleme a csontnak, porcnak, ízületeknek, inaknak, szalagoknak, kötőszöveteknek, bőrnek, körömnek, hajnak.

A porcok, ízületek és a bőr védelme:

Az életkor előrehaladtával a szervezet nem termel elegendő kollagént a porcok, ízületek épségben tartásához. Ennek okán és a folyamatos terhelés következményeként a csontvégeket borító porcok elvékonyodnak, kopnak, töredeznek, a porcszövet anyagcseréje lassul. A porc a lassú elhasználódás miatt elveszíti simulékonyságát, ami nehezíti az ízületek mozgékonyságát. Így alakul ki a porckopás és vele együtt a fájdalom.

Előrehaladott stádiumban lévő artrózisban az ízületi sejttörmelék az ízületet gyulladásba hozhatja, ezáltal a kopási folyamat még inkább felgyorsul. Ez a folyamat azonban nem feltétlenül csak az idősebb korúaknál kezdődhet el. Oda kell figyelniük mindazoknak, akik intenzíven sportolóknak, vagy nehéz fizikai munkával terhelik túl az ízületeiket.

Számos klinikai tanulmány találta értékesnek a szájon át bevitt kollagént. A publikált eredmények bizonyítják a kollagén hasznát a porckopás ellen, mely a bél nyálkahártyán keresztül szívódik fel, és a porcokban összegyűlve megteremti az ízület egészségét. Az egyik kutatás azt is kimutatta, hogy a kollagén csökkenti az olyan paramétereket, mint a fájdalom, aminek negatív hatása van a sport-teljesítményre. Mindez olyan sportolóknál nyert bizonyítást, akiknél nem volt ízületi betegség mégis fájdalommal küzdöttek. 

Bőrünk az egyik legnagyobb szervünk, egy átlagos ember esetében nagyjából három kilógrammot nyom. A bőrt főként a nagy szakítószilárdságú kollagén rostok teszik ellenállóvá, feszessé és rugalmassá.

Ahogy öregszünk a szervezetünkben termelődő kollagén működőképessége lelassul. A szervezet kollagén termelése 30 éves kor körül már minimális. Vízmegkötő képessége ekkor már csökken, ezáltal a bőr rugalmatlanná válik. Ekkor jelennek meg apró ráncok, barázdák.

Akár azt is mondhatjuk, hogy ez az ifjúság forrása, hiszen elsősorban ez a fehérje segít a ráncok elsimításában. A ránc a bőrben lévő kollagén és elasztin együttes munkájának megszűnésével keletkezik. A bőr hidratáltságának hiánya a ráncok kialakulásában már a 20-as éveinkben is jelentős szerepet játszik.

Mára több kutatás is napvilágot látott a kollagén bőrszövetre gyakorolt hatásával kapcsolatban.Az egyik ilyen során a kutatók egészséges japán nőknek napi 10 gramm kollagént adtak, illetve egy csoportnak placebót, és 60 nap során figyelték a bőr hidratáltságát. A placebó csoporthoz képest egy fokozatos javulás volt megfigyelhető a kollagént fogyasztóknál a bőr vízmegkötő képességében, amit a kollagén alkalmazásának lehet betudni.

A Hyaluron + Collagen kapszula összetevői:

Kollagén, Hyaluronsav (90%), Zselatin, Flavin 7 bioflavonoid komplex, Vörös szőlő mag-héj szárítmány, Cirok mag-héj szárítmány, Feketeszeder mag-héj szárítmány, Feketecseresznye héj szárítmány, Feketeribizli mag-héj szárítmány, Pirosribizli mag-héj szárítmány, Szilva héj szárítmány, Almahéj szárítmány.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és 
az egészséges életmódot!

Kiszerelés: 100db kapszula/ doboz

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Hyaluron + collagen kapszula 100db

Hyaluron + collagen kapszula 100db

Kollagént és hyaluronsavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Írja meg véleményét