Kurkuma kapszula 100 db Teljes nézet

Kurkuma kapszula 100 db

Nehéz fizikai munka, vagy betegség végett kialakult reumatikus betegségek esetén, ízületi gyulladások enyhítésére.

Bővebb leírás

1995

91 db készleten

30 hasonló termék:

Előző
Következő

Kurkuma kapszula 100 db

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

A készítmény alkalmazása javasolt nem megfelelő életmód, nehéz fizikai munka, sport tevékenység, vagy betegség végett kialakult reumatikus betegségek esetén, ízületi gyulladások enyhítésére.

Figyelmeztetés:
Epeköves és epekő képződésre hajlamos egyének, terhes kismamák, véralvadásgátlót szedők mindenképpen kérjék ki orvosuk véleményét


Az ízületek kopása (arthrosis) igen gyakori betegség, amely különösen a kor előre haladtával jelentkezik, 60 év felett pedig az emberek több mint fele érintetté válik. A már kialakult kopást kezelni nagyon nehéz, ezért célszerű odafigyelni az első jelekre, illetve megelőzni az ízületek kopását. A megelőzés különösen fontos a fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosoknak, aktív életmódot folytatóknak, sportolóknak.

Az ízületek kopásának legelső jelei a mozgás során hallható ropogás, kattogás. Már ilyenkor fontos tenni valamit a kopás ellen, mert ilyenkor még a tapasztalatok szerint visszafordítható az elkezdődött kopás (tehát nem szabad megvárni, míg már fáj is). Enné| súlyosabb eset, amikor olyan érzetünk van, hogy a mozdulat nem teljesen "sima" a teljes mozdulat során vannak részek, amikor megakad az ízület. Még rosszabb eset, ha mozgás után vagy már közben is fájdalmat tapasztalunk. Nyilvánvalóan ezen az állapoton a legnehezebb segiteni, ilyenkor már injekciók, rosszabb esetben műtét is szóba jöhet. Fontos hogy a károsodott porcállomány fokozatosan regenerálódik és újraképződik. Tehát nem egy gyógyithatatlan betegségről van szó. A regeneráció a megfelelő anyagok fogyasztásával 6-12 hónap, tehát egy lassabb folyamat. Érdemes megelőzni. A kopás jelentkezhet a térdben, csípőben, csuklóban, könyökben vagy egyéb, jobban igénybe vett ízületekben.

Az ízületek kopása a mozgás során fellépő probléma, ekkor érezhető a tüneti fájdalom is. sokáig úgy gondolták, hogy ha nem mozgunk, akkor nem is lesz ilyen problémánk, de ez már igényel egy kis pontosítást. Biztos mindenki ismeri a mondást:,Teher alatt nő a pálma.' Ez a szervezetünkre is érvényes, Az izmaink terhelésre kompenzálnak, fejlődnek és ez így van az ízületek esetében. Az egészségesen terhelt ízületeknek aktívabb az anyagcseréje, sűrűbb a szerkezete.

Kutatási eredmények:
Az elmúlt huszonöt évben a kurkumin kiterjedt farmakokinetikai, biztonságossági és hatékonysági vizsgálatai bizonyítják e gyógyászati tápszer számos betegség elleni hatásosságát. A legígéretesebb eredményeket különböző pro-gyulladásos betegségek esetén figyeltek meg, legfőképpen az ízületi gyulladás, a fekélyes vastagbélgyulladás, a tropikus hasnyálmirigy-gyulladás és a gyomorfekély kapcsán.

Department of Biochemistry and Molecular Biology, Louisiana State University Health Sciences Center, Los Angeles, USA. A Los Angeles-i Egyetem Biokémiai és Molekuláris Biológiai osztályán végzett kutatások megállapították, hogy a kurkumin biztonságosan fogyasztható, terápiás céllal, megelőzésére vagy kezelésére különböző rosszindulatú betegségek, ízületi gyulladás, allergiák, Alzheimer-kór, és más gyulladásos betegségek esetén,

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!


A speciális gyógyászati célra szánt tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni.

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!
- Gyermek elől gondosan elzárandó!
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.

Tárolás:szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Kurkuma kapszula 100 db

Kurkuma kapszula 100 db

Nehéz fizikai munka, vagy betegség végett kialakult reumatikus betegségek esetén, ízületi gyulladások enyhítésére.

Írja meg véleményét