Q10 kapszula 250db Teljes nézet

Q10 kapszula 250db

A készítmény alkalmazása javasolt,  szív- és érrendszeri problémák, a gyorsuló sejtöregedési folyamat  javítására. 

Bővebb leírás

1994

10 db készleten

30 hasonló termék:

Előző
Következő

Q10 kapszula 250db

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
A készítmény alkalmazása javasolt, az erősödő oxidatív stressz miatt kialakuló, szív- és érrendszeri problémák, a gyorsuló sejtöregedési folyamat, valamint a metabolikus szindróma kockázatainak csökkentésére, a sejtek energiatermelő képességének javítására. 

Összetevők:
Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), Q10 coenzym, Kendermag őrlemény, zselatin.

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Hatóanyag napi adagban
1 kapszula 2 kapszula
Q10 coenzym 10 mg 20 mg
Összes polifenol 10 mg 20 mg
Ebből: flavonoid 7 mg 14 mg

Q10

Sejtjeink, így végeredményben az egész szervezetünk energiaellátásáért a Q10 koenzim a felelős. A Q10 egy katalizátor, mely szabályozza az energiatermelést a mitokondriumokban. A szervezet, 30 éves kor után, egyre kevésbé képes saját maga elóőállítani, pótlását kívülről kelI fedezni. Minden szervezetnek eltérő mennyiségű a Q10 igénye, jelentősebb 25%-os csökkenése enyhébb esetben krónikus fáradtságérzéshez, komolyabb esetben szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz, immungyengeséghez vezet.

Számos megfigyelés bizonyítja, hogy a Q10 hiány a szívritmuszavaros, illetve szívelégtelenségben szenvedő betegnél kimutatható. Az energiaszabályozó Q10 nélkül a szívizom nehezen látja el mindennapi feladatát.

E-vitamin és Béta karotin együttes fogyasztásával a Q10 koenzim hasznosulása gyorsítható, hatása fokozható, Ha túl zsírosan étkezünk azzal viszont jelentősen csökkenthetjük eredményességét. A Q10 koenzim fogyasztásának hatása 4-8 hét alatt tapasztalható. Esetleges mellékhatása csak extrém men nyiség után tapasztalható, hányinger, émelygés formájában.

Kutatási eredmények:

Humán megfigyelések és állattanulmányok kimutatták, hogy az elégtelen táplálkozás okozta alacsony születési súly, majd az ezt követő gyors növekedés növeli a szív-és érrendszeri betegség és a metabolikus szindróma kockázatát. Kisérlettel bizonyított hogy a táplálék mellé kiegészítóként fogyasztott Ql0 az elektron transzport lánc legfontosabb eleme, erős antoxiidáns, ezáltal segít megelőzni a szív-és érrendszeri öregedést.

Randomizált, placebo-kontrollált vizsgálat foglalkozott a koenzim Q10 kiegészítés (300 mg / nap) antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásával koszorúér-betegségben szenvedő betegek esetén. A koenzim Q10 kiegészítés jelentősen növelte az antioxidáns enzimek tevékenységét, és szignifikánsan csökkentette a gyulladásokat a betegeknél

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

A speciális gyógyászati célra szánt tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni.

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!
- Gyermek elől gondosan elzárandó!
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.

Tárolás:szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

 

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Q10 kapszula 250db

Q10 kapszula 250db

A készítmény alkalmazása javasolt,  szív- és érrendszeri problémák, a gyorsuló sejtöregedési folyamat  javítására. 

Írja meg véleményét