Flavin7 Alliin 100db Teljes nézet

Flavin7 Alliin 100db

 A fokhagyma fogyasztása csökkentheti a gyomorrák és a vastagbélrák előfordulásának valószínűségét.

Bővebb leírás

2068

10 db készleten

30 hasonló termék:

Előző
Következő

Flavin7 Alliin 100db

FLAVIN7 ALLIIN 

A fokhagyma legaktívabb hatóanyaga!
Az Alliin kapszula daganatmegelőző tulajdonságát úgy fejti ki, hogy eközben elkerülhetjük a fokhagyma átható szagával járó kellemetlenségeket, illetve a nyers fokhagyma okozta gyomorégést.

Alliinból allicin a legerősebb hatóanyag

A fokhagyma természetes fogyasztása közben a benne lévő alliinből a fokhagyma sejtsérülésének hatására az alliináz-enzim aktiválódásának köszönhetően alliicin képződik.
A főzés során az alliin és az alliináz enzimek a hő hatására károsúlnak, így ez a folyamat nem tud végbemenni.

Tudta Ön?
A fokhagyma gyógyhatását több, mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja. Biokémialiag a legaktívabb, a 100 féle kéntartalmú vegyülete, elsősorban az alliin, a legerősebb hatóanyaga pedig az erős antibiotikus és anitkarciogén hatású allicin.

Egy kis történelem a fokhagymáról...

  • - A fokhagymát régóta világszerte termesztik és alkalmazzák. A népi gyógyászatban régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként.
  • - Az egyiptomi pramisok építésekor a dolgozó munkások között fokhagymát, hagymát és retket osztogattak a fertőző betegségek megelőzésére.
  • - A római légiók általános egészségmegőrzésében jelentős szerepet játszott. 
  • - A fokhagyma tehát, örök háziszerként vírusölő, antibakteriális, immunrendszer erősítő gyógynövényként van számontartva ősidők óta. 


Hatóanyag tartalom 9mg
2 kapszula=5 nagy gerezd fokhagymával.

A legújabb kutatási eredmények az alliin kemopreventív tulajdonságát igazolják!

Jelen tanulmány célja az volt, hogy összehasonlitsuk a fokhagyma porok kemopreventív hatékonyságait az aktív kéntartalmú vegyületek szintjei alapján. A 3 héten tartó megfigyelés kezdetén a májrák kialakulásának szimulált előidézésére 10 injekciós elosztásban alfatoxin B1 (AFB1) (0,025mg)/testtömegkilogramm) került beadásra egyedenként. A patkányok természetes étrendjéhez ezután 3 héten keresztül 5% különböző alliin tartalmú fogyasztó állatok esetében alacsonyabb volt a dganatos májsejtek megjelenésének aránya, valamint mértéke.
Szignifikáns összefüggés figyelhető meg az eredmények sikerességében és a diétás étrendbe beépített fokhagymapor alliintartalmának növekedésében.

A daganatos elváltozások mértéke és az alliinh tartalom forditott arányosságot mutatnak.

- Az amerikai rákkutatók szakmai folyóiratának, a Journal of the National Cancer Institute-nak a hasábjain olyan tanulmányt publikáltak, amelyből kiderül, hogy azoknál az embereknél, akik több fokhagymát, hagymát ( vagy az7 Allium családba tartozó más növényeket) fogyasztanak, a gyomorrák sokkal kisebb arányban fordul elő, mint az ezeket mellőző személyeknél.
- Ismeretessé vált az is, hogy a fokhagyma fogyasztása csökkenti a vastagbélrák előfordulásának valószínűségét.

A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással!
A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír.
Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

Orvostudományi publikációk

Felhasználási javaslat:
- 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.

Tárolás:szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelés:
- 30 db, 100 db.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Flavin7 Alliin 100db

Flavin7 Alliin 100db

 A fokhagyma fogyasztása csökkentheti a gyomorrák és a vastagbélrák előfordulásának valószínűségét.

Írja meg véleményét