Myco Crystal Pecsétviaszgomba kapszula 250db Teljes nézet

Myco Crystal Pecsétviaszgomba kapszula 250db

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer. 


 

Bővebb leírás

1990

4 db készleten

30 hasonló termék:

Előző
Következő
Myco Crystal Pecsétviaszgomba kapszula 250db 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer. 

A készítmény alkalmazása javasolt: 
A helytelen életmód, a stressz és a fokozott fizikai, szellemi terhelés miatt legyengült szervezet immunrendszerének, védekezőképességének erősítése, aktivizálására. 

Pecsétviaszgomba kapszula 

Az immunrendszer, azaz a szervezet védekező mechanizmusa, az esetleges fertőzés elleni védekezésben résztvevő sejtek, szövetek és szervek együttese, szervrendszere, melynek működése az immunitásban nyilvánul meg. Az immunitás szó jelentése védettség, mentesség. Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és nem saját, vagyis idegen anyagokat, és amennyiben idegen anyaggal találkozik, akkor azt szükség esetén eltávolítsa, megsemmisítse. 

Immunitásunk lehet velünk született vagy szerzett immunitás. A velünk született védettség embrionális korban alakul ki, a szerzett immunitás pedig a születésünk után alakul ki, természetes vagy mesterséges módon. Természetes módon szerzett immunitásról akkor beszélünk, ha valamilyen betegség támadja meg testünket, és azt az immunrendszerünk legyőzi, ezt követően megjegyzi az azt okozó anyagot és az ellene felhasznált antitestet. Ezt követően, ha újbóli fertőzés történik az adott anyaggal, azt az immunrendszerünk gyorsan, gyakran tünetmentesen leküzdi. 

A vitaminokban és ásványi anyagokban szegény, vagy egyoldalú táplálkozás gyengíti immunrendszerünket, a megfelelő táplálkozás alapvető fontosságú, A szervezet legyengült állapota főleg a fertőző 
betegségek terjedésének kedvez. Fontos immunerősítő tényező a rendszeres, mérsékelt, állóképesség-javító testmozgás, melyet mindenki a saját adottságainak megfelelően választhat meg. 

Kutatási eredmény: 

Chang Gung Memorial Hospital Taoyuan; Chang Gung University College of Medicine, Taoyuan, Taiwan, 
A vizsgálat célja, hogy molekuláris utakat vizsgálva bizonyítsa, a ganoderma lucidum fokozza az emberi immunválaszt azáltal, hogy javítja a humán polimorfonukleáris neutrofil (PMN) a funkcióit. Az eredmények világosan mutatják, hogy a ganoderma lucidum kivonat pozitív hatással van az emberi immunitás aktiválására. 
-- 
A speciális gyógyászati célra szánt tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni. 

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! 
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! 
- Gyermek elől gondosan elzárandó! 
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti. 

Tárolás:szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva. 


A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Myco Crystal Pecsétviaszgomba kapszula 250db

Myco Crystal Pecsétviaszgomba kapszula 250db

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer. 


 

Írja meg véleményét