A gyógygombák hatása - Myco Crystal Gyógygombák

74 éves nő - csontdaganat 

csontdaganat74 éves nő, csontdaganattal a szemüregben, vérhígítót szed és szívbeteg. A daganat csökkentésére Pecsétviaszgombát kezdett el szedni, egy hónappal később, arról számolt be, hogy csökkent a szem nyomása, újabb egy hónappal később jobb közérzetről számolt be. Fél év elteltével a szem nyomásának megszűnéséről mesélt, jelenleg is szedi a készítményt.

 

62 éves nő - Immunrendszer

immunrendszerA 4G Complex készítményt szed, immunrendszer erősítésre és megelőzésre. Általános jobb közérzetről számolt be és energikusabbnak érzi magát. Az immunrendszerét erősebbnek érzi a vírusokkal szemben ellenállóbb lett, a megfázásos tünetei 3 nap után megszűntek.

 


54 és 59 éves férfi – Fizikai erőnlét

Fizikai erőnlét59 éves férfi fizikai erőnlétének fenntartására a kínai hernyógomba készítményt alkalmazza, állítás szerint nagyobb munkabíró képességgel bír és kevésbé fáradékonyan végzi a munkát.
54 éves férfi szintén hasonlókról számolt be a kínai hernyógomba kapcsán.

 


28 éves nő – Menstruációs panaszok

menstruációs panaszokRendszertelen menstruációra kezdte el a pecsétviaszgomba és kínai hernyógomba szedését. A menstruációs ciklusa rendeződött öt hónap folyamatos szedést követően, egy éven keresztül alkalmazta még a készítményeket kisebb adagban, jelenleg is jól van.

 


72 éves nyugdíjas tanár vizelettartási zavarok

Az urológus által végzett biopszia kimutatta: prosztata karcinóma. Ez a rosszindulatú daganatos megbetegedés a prosztata egyik mirigyében, a dülmirigyben fejlődik ki. Végrehajtották a műtétet és eltávolították a prosztatát. Három hónap után már nagyjából túl is volt ezen. A meglévő orvosi lelet szerint áttételes rákdaganat nem található.
Kemoterápiát javasoltak, amelyet elutasított. Felesége hatására mindenképp akart valamit szedni a visszaesés elkerülése érdekében. Mi egy gombaterápiát ajánlottunk.Három hónap elteltével a napi adagot 3x250 mg-ra csökkentették és további három hónapig javasolták, hogy alkalmazza. Hat hónap után a kontrollon már semmi nem volt a leleten. A páciens továbbra is szedi a gyógygombákat naponta 1x250 mg-ot. Egy év elteltével már nagyon jól érzi magát és nincsen semmilyen panasza és visszaesés sem mutatkozik.

Vizelettartási zavar

48 éves nő – mell és májrák

2008-ban meghalt a fiam hererákban. Sajnos én ebbe belebetegedtem és 2010-be diagnosztizáltak nálam hormonális eredetű mellrákot máj áttéttel. 76 kemoterápiás kezelést kaptam és részt vettem egy kísérleti gyógyszerprogramban is ami 2 évig tartott. A kezelés végével a daganat elkezdett növekedni és októberben elkezdtem szedni a gomba kapszulákat és májusra teljesen eltűnt a daganat. Azóta is szedem folyamatosan. Boldog vagyok hogy ezeket a termékeket választottam mert meggyógyultam. Ajánlom mindenkinek. Csetneki Judit

mell_és _májrák

 Tapasztalatok Püspökladányból és Karcagról

gyógygombák

Két középkorú  nő 10 fölötti cukrát sikerült beállítani normál értékre, inulion forte fruktóz és Gyapjas tintagombával! Nem szednek gyógyszert

János 50 éves Kolesztenin csökkentésre nagyon jól működik a Shii-take gomba. Infuenzás  időben is nagyon jó alkalmaztuk 3X3kapszulás dózisban, ha már megbetegedett nagyon hamar túl van rajta. Megelőzésre  is érdemes alkalmazni!!  
                                                                                       
42éves Anikó Rosszinulatú anyajegyet  távolítottak el a lábáról. Nem fogadott el utókezelést,a 4G–Complexet szedte minden eredménye jó!

Penészalergiája van és mióta szedi a Pecsétviaszgombát nem jelentkeztek a tünetek. Az influenza járvány is elkerülte! Megerősítette az immunrendszerét!  

60éves Kati fodrász Munkájából fakadóan nagyon fájt a dereka. A Pecsétviasz gombát szedi folyamatosan. Sokkal jobban érzi magát,  fájdalma szinte teljesen megszűnt. Sokkal jobb az erőnléte mint addig volt.

 


25 éves Zoltán Vastagbél gyulladás


25 éves Zoltán Vastagbél gyulladással kezelték,nem volt javulás.
Az orvos azt mondta,hogy élete végéig gyógyszert kell  szednie.
A tanácsomra elkezdte szedni a Süngombát és rendeződött a problémája.
Ennek már kb. 2 éve és azóta sem szed gyógyszert!! TÜNETMENTES!!

Vastagbél gyulladás

 Mindkét esetben 50 éves hölgyek

Az egyiküknek régóta magas a koleszterinszintje, annak ellenére, hogy főként zöldségeket eszik. Mindemellett elég vékony testalkatú. Elkezdte szedni a Pecsétviaszgomba őrleményt és a kendermag kapszulát, végre sikerült normalizálni a koleszterin szintjét. Évekig szenvedett vele és ezzel az egy módszerrel sikerült csak!
A másik hölgy kimondottan szájüregi panaszokra szedi. Tele volt a szája gennyes aftákkal, váladékkal és csak a régi hagyományos PVG-vel tudja rendben tartani semmi más gyógyszerrel!

Hölgyeknek

Székrekedés

A férjem és jómagam is már rég használjuk a PVG-Ganoderma Lucidumot. Nagyon bevált. Ez egy olyan termék, amely minket boldoggá tett. Nagyon meg vagyunk elégedve. A férjem nagyon sokáig szenvedett rebellis székrekedésben. Kipróbáltunk mindenfajta teát, joghurtos keverékeket, de hasztalan. Egy ideig segítettek, de hatásuk legfeljebb két hét után megszűnt. Mióta ezt a PVG-t használja a férjem, minden teljesen rendben jött. Most már teljesen panaszmentes. Ez a szer megoldotta a problémát. C. Carmen, Szatmárnémeti

székrekedés Mellrák

Rendeltem Önöktől két ízben is (még az idén) PVG-Ganoderma Lucidumot valamint búzacsíra terméket. Nem magamnak rendeltem. Nagynénémnek rendeltem akinek sajnos mellrákja van. Használat után úgy vettem észre hogy csökkent a karcinómája. Később meg is bizonyosodtam erről, mert a Kolozsváron elvégzett ultrahangos vizsgálat ezt igazolta. - H. Judit és Brassó

E-coli

Mivel az ismétlődő E-coli fertőzésem azzal fenyegetett, hogy kikezdi a vesémet is, nagyon el voltam keseredve. Egy barátnőm kitartott amellett, hogy rendeljek PVG-Ganoderma Lucidumot. Rendeltem 100 kapszulát. Mióta ezt a terméket használom, nőtt az immunitásom és a fertőzés nem tért vissza. - Paula R.

 e-coli

Pajzsmirigy daganatot
Az én esetemben pajzsmirigy daganatot diagnosztizáltak. Úgy döntöttem, hogy PVG-Ganoderma Lucidumot fogok bevenni, valamint brokkoli és kelbimbó-csírákat. Követtem a használati utasítást. A kezelés befejezése után, vagyis három hónap után ultrahangos vizsgálat mutatta ki nálam, hogy bal oldalon eltűntek a daganatok. Nagyon boldog voltam és ajánlom mindenkinek az Önök termékeit. Nagyon szépen köszönök mindent! - Bibart Mariana, Szatmárnémeti

 

Agyalapi mirigy daganat
A páciensnél hipofízisadenómát diagnosztizáltak (4 évvel ezelőtt). Álmatlanságban szenved, szívritmuszavarai vannak, egyensúlytartási problémákkal küzd. Szedett Flavin7 kapszulákat, napi 4 + 4 - et, valamint PVG-Ganoderma Lucidumot, napi két kapszulát. Ezt a kezelést hat hónapon át folytatta. A kezdeti panaszok nagyrésze eltünt, a beteg általános állapota jó ebben a pillanatban. Kezelését folytatja. - Mihailopol P. - 43 éves, Galați.

 

Dekompenzált májcirrózis
A páciensnek dekompenzált májcirrózisa van (C vírus) és hasvízkórban szenved. Kórkép: duzzadt lábak, hányinger, álmatlanság, étvágytalanság, szédülés. Alopatikus kezelése mellet Olimpiq StemXCell (75%) - 1 adag / nap kezelésben részesül, valamint PVG-Ganoderma Lucidumot kap, 2 + 2 tablettát naponként, ezenkívül Flavin7 - et, napi 2 + 2 kapszulát. Három hét kezelés után csökkenni kezdett az ödéma, a hányinger eltűnt, étvágya visszajött, alvása rendszereződött, általános állapota sokat javult. Továbbra is ezt a kezelést kapja. Andronic D. - 39 éves, Galați.

Méhnyakrák

Méhnyakrák
Méhnyakrákkal operáltak. A sugárkezelést követően laboreredményeim kimondottan kedvezőtlenül alakultak. Injekciók után a vas tartalom javult, még ott a kórházi kezelés alatt. Viszont a fehérvérsejtek és a vörösvértestek szintje csökkent. Hallottam a PVG-Ganoderma Lucidumról. Elkezdtem a kezelést és már egy hónap után (naponta két adagot vettem be) már sokkal jobbak voltak az eredmények. A következő hónap végén (amelynek során Olimpiq StemXCellt is használtam) értékeim már elérték a normális szintet. Ezen kívül a fáradtság eltűnt, nagyobb teljesítményre vagyok képes, a koncentrációm javult, a közérzetem is rendbe jött. Megjegyzem hogy továbbra is használom a PVG-Ganoderma Lucidumot, immár negyedik hónapja.
Dinu Daniela Pitești

 

52 éves nő nehéz fizikai munkával ,gyenge, fáradékony,ízületi gyulladás miatt kereste meg cégünket. Nagyon megnehezítette az életét az állandó fájdalom a kezeiben.
Kínai hernyógomba napi 2x1 fogyasztásával, már az első hónaptól erőnléte folyamatosan javult, fájdalmai lecsökkentek, közérzete nagyon jó.
Mára már a munkáját is sokkal könnyebben el tudja látni – Mária, Keszthely
Az egész emésztőrendszerre!

 

63 éves férfi emésztési zavarokkal, gyomorsav túltengéssel, puffadással küszködött és a gyógyszerek nem segítettek rajta. Állítása szerint már mindent próbált. Süngomba rendszeres napi 2x1 fogyasztással állapota fokozatosan javult és nagyon köszöni, hogy ilyen „egyszerű” megoldással segítettünk rajta – Ferenc, Balatonfüred


Amit Lelley professzor ajánl

Fülzúgásra
Általánosságban
Minél később kezdjük meg a kezelést, annál nehezebb a problémát megszüntetni. A fülzúgás nagyon megterhelő, koncentrációs gyengeséghez, kiegyensúlyozatlansághoz és alvászavarhoz vezethet.
Fülzúgás során sistergést, zúgást, ropogást vagy kopogást, továbbá brummogó vagy fütyülő hangot, különböző hangerősséggel és hangmagassággal észlelnek az érintettek. A hanghullámok részben mérhetőek (objektív fülzúgás).

Kiváltó okok és kialakulásának körülményei
Fülzaj több fülbetegségnél is fellép, és ezek lehetnek a fülzúgással kísért hirtelen (átmeneti) halláscsökkenés következményei is.
A fülzúgásnak lehetnek neurológiai okai is. Figyelembe kell venni a nyakcsigolya oszlop kopásjelenségét.

 

Tüdőrákra (Bronchiális karcinóma)
72 éves, nem dohányzó hölgy, aki egy túraegyesület tagja, egy ideje száraz köhögésben szenvedett. Először azt gondolta, hogy nagyon megfázott. A tüdőröntgen semmilyen eredményt nem mutatott. Ezért felírtak neki egy enyhébb szívgyógyszert és egy homeopátiás készítményt a hörgőkre.

Mivel a köhögése év közben sem javult, orvost váltott. Az új szakorvos megállapította a diagnózist: tüdőrákja van. A tumor időközben már akkorára nőtt, hogy inoperábilissá vált. Kemoterápiát javasoltak neki, ami viszont nem biztos, hogy csökkenteni fogja a tumor méretét. Tehát semmi más esélye nem maradt.

A beteg a kemoterápiát választotta, kiegészítve gombakivonatokkal, amely támogatja a kemoterápiás kezelést, valamint a lehetséges mellékhatásokat csökkenti. Hat héttel később az orvosok elképedve megállapították, hogy a tumor olyan mértékben visszahúzódott, hogy többé semmilyen akadálya sincs egy műtéti beavatkozásnak.

A műtét jól sikerült, a beteg továbbra is fogyasztja a gombakészítményeket. Az elmúlt hat hónapban ugyanilyen mennyiségben, amitől nagyon jól érzi magát, ezenkívül rengeteget pihen.
Mikoterápia

TAPASZTALAT I.