Crystal Complex Hepatop kapszula 100 db Teljes nézet

Crystal Complex Hepatop kapszula 100 db

 Crystal Complex Hepatop kapszulaCrystal Complex Hepatop készítmény négy komponensével: 
- védheti a májsejteket 

Bővebb leírás

2276

3 db készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

10 hasonló termék:

Előző
Következő

 Crystal Complex Hepatop készítmény összetevői:

Hepatop összetevői

Májkárosítók

Májkárosítók 

A Crystal Complex Hepatop 1 kapszula tartalma:
> Kolin: 98mg
> Sylimarin: 45.6mg
> Rezveratrol: 48.46mg
> Phyllanthus amarus: 274.55mg

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

FIGYELMEZTETÉS! 
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! 
A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 
Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna! 

SZÁLLÍTÁS 
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül. 
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Forrás: http://gyogyszernelkul.com/beteg-maj-beteg-ember/

Beteg máj – beteg ember


Emberi máj elhelyezkedése a szervezetben.

Beteg máj - Beteg ember

A máj egy többfunkciós szerv, rendkívül sokféle feladattal. Például a zsíremésztés során a koleszterint epesavvá alakítja, tehát szabályozza koleszterinszintünket. De ezzel együtt a zsírban oldódó vitaminok felvétele csak akkor lehetséges, ha a máj megfelelően működik. A máj azonban nemcsak epesavat szolgáltat a zsíremésztéshez, hanem végül arról is dönt, hogy a zsír energiává alakuljon, vagy zsírpárnák formájában tárolódjon. (A grapefruitmag-kivonat egyébként gondoskodik róla, hogy a máj a zsírt ne tárolja el, hanem – a szénhidrátok helyett – égesse el.) A máj tehát azt is képes irányítani, hogy hízunk vagy fogyunk.

A máj hormonokat és ezernél több enzimrendszert állít elő, melyek gyakorlatilag a szervezet minden tevékenységéért felelősek. A szem, a szív, az ivarmirigyek, az ízületek és a vesék helyes működése mind a jó májfunkció függvénye. Ha a több mint ezerből csak egyetlen enzimrendszer felépítésében akadályozva van a máj, az egész szervezet működése zavart, és az ember komoly metabolikus stresszben szenved.

De ez még nem minden. A máj az első címzettje mindannak, amit megeszünk és megiszunk. Minden étel és ital a vékonybél nyálkahártyáján keresztül a portális vénába és – a vérárammal közvetlenül – a májba kerül. Ide azonban mérgek is kerülnek, amelyeket a bőrön vagy a légzőrendszeren keresztül vettünk fel. A máj szakadatlan feladata ezért a vérből minden méreganyagot kiszűrni és ártalmatlanná tenni. Csak ezután lehet a semlegesített mérgeket a veséken vagy a bélrendszeren keresztül kiválasztani. Amíg a máj teljesítőképes, aktívnak és egészségesnek érezzük magunkat.

Ha azonban a máj a stressz vagy a túl erős terhelés miatt túlterhelődik a szervezetbe beáramló mérgekkel, akkor ez rögtön kihat az egész szervezetre. A máj csökkent erővel dolgozik, és a beáramló mérgeknek csak egy részét képes semlegesíteni. A vér ennek következtében toxinokkal szennyezett, nem tud elegendő oxigént szállítani és minden anyagcsere-mellékterméket elszállítani. A méreg- és salakanyagok a kötőszövetekben rakódnak le. Az elsalakosodott kötőszövet akadályozza minden egyes sejt optimális ellátását. Ezzel mindenféle betegség előfeltétele adott. Ne hagyjuk, hogy idáig fajuljon!


A túlterhelt máj leggyakoribb tünetei:

emésztési problémák (teltségérzet, puffadás stb. – különösen zsíros ételek után),
magas vérzsírértékek (koleszterin),
fáradtság,
rejtélyes hátfájás,
rejtélyes viszketés,
tisztátalan bőr,
fejfájás.
A máj azonban egy nagyon hálás szerv. Regenerációs képessége példátlan. Igen, a máj olyan erős, hogy a transzplantációs műtétekhez csak a donormáj egy darabjára van szükség. Ez azt jelenti, hogy mind az átültetett, mind a donorban maradt májdarab újra egy teljes és működőképes májjá növekszik.

Használjuk ki májunk regenerációs képességét, és ajándékozzunk fáradt méregtelenítő szervünknek egy májtisztítást. A sikert azonnal érezni fogjuk. Jobban leszünk, emésztésünk harmonizálódik, és a mindennapokban több energiával és nagyobb koncentrációs és teljesítőképességgel birkózunk meg.

Forrás: http://gyogyszernelkul.com/beteg-maj-beteg-ember/


A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Crystal Complex Hepatop kapszula 100 db

Crystal Complex Hepatop kapszula 100 db

 Crystal Complex Hepatop kapszulaCrystal Complex Hepatop készítmény négy komponensével: 
- védheti a májsejteket 

Írja meg véleményét