Crystal Complex Venomin kapszula 100db + Venomin krém 100ml Teljes nézet

Crystal Complex Venomin kapszula 100db + Venomin krém 100ml

venomin kapszula és krémNövényi hatóanyagokkal és vitaminokkal a rugalmas és erős vénákért! Visszér ellen az egészséges szép lábakért!

Bővebb leírás

2251

20 db készleten

10 hasonló termék:

Előző
Következő


VISSZÉR ELLEN AZ EGÉSZSÉGES, SZÉP LÁBAKÉRT!

Növényi hatóanyagokkal és vitaminokkal a rugalmas és erős vénákért!

RUTIN:
Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszterin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegségek kockázatát is.

HESPERIDIN:
Ez a flavanon glikozid, elsősorban citrusfélékben, héjában és rostjaiban található meg.
A rutinhoz hasonlóan csökkenti az erek permeabilitását és gyulladáscsökkentő, anti-allergén, lipidcsökkentő, érvédő és rákellenes hatással rendelkezik. Többek között aranyeres bántalmak esetén is alkalmazandó hatóanyag.

DIOZMIN:
Hatásmechanizmusára jellemző, hogy fokozza a vénás tónust és a nyirokáramlást. Csökkenti az erek hiperpermeabilitását és növeli a kapilláris-rezisztenciát. Kísérletes modellekben jótékonyan befolyásolta a leukociták és az endothelsejtek közti kapcsolatot.
A visszérbetegség előfordulása jelentősen alábecsült a betegek részéről, még jól látható tünetek esetén is.
A betegek túlnyomó része csak akkor fordul orvoshoz, ha már jelentős visszeres problémái vannak, pedig a vénás kórfolyamat akkor lassítható a legjobban, ha minél korai stádiumban kezdődik a kezelés.

A visszérproblémákat kezelő terápiás lehetőségek több nagyobb csoportba sorolhatók. Ezek a kompressziós (harisnyák, zoknik, és fáslik) gyógyszeres/ étrend kiegészítős lokális kezelés, illetve a sebészi beavatkozás.
A jól megválasztott, komplex terápia által, egyrészt csökkenhetők a fájdalmas, kínzó panaszok, csökkenthetők a látható tünetek, és megakadályozható a betegség súlyosbodása.
Léteznek olyan flavonoidok, melyek közös jellemzőik a vénás tónus fokozása, a mikroelemek védelme.
Egyesek csökkentik a láb dagadását, megakadályozzák az ödémák kialakulását. Mások megkötik a szabadgyököket, vagy gátolják a vénák gyulladását, esetleg védik a vénafalat.

A venoaktív flavonoidok a vérkeringéssel a legkisebbtől a legnagyobb vénákig, illetve a felületestől a mélyvénákig is eljutnak.
Idejekorán, a panaszok megjelenésekor elkezdett használatukkal lassítható a visszérbetegség súlyosbodása és csökkenthető a súlyosabb következmények:- lábdagadás, - bőrszövődmények kialakulásának esélye.

Gyártó: Unicornis-Trade Kft

FIGYELMEZTETÉS!
Az oldalon található információk nem helyettesítik szakember véleményét!
Betegség, egészségügyi probléma esetén forduljon kezelőorvosához, szakorvosához!
A diagnózisok felállítása az orvosok feladata!

A termékek alkalmazása előtt forduljunk szakemberhez!
A Flavin77.hu nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt alkalmazna! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Crystal Complex Venomin kapszula 100db + Venomin krém 100ml

Crystal Complex Venomin kapszula 100db + Venomin krém 100ml

venomin kapszula és krémNövényi hatóanyagokkal és vitaminokkal a rugalmas és erős vénákért! Visszér ellen az egészséges szép lábakért!

Írja meg véleményét