Crystal Complex Venomin krém 100ml Teljes nézet

Crystal Complex Venomin krém 100ml

VENOMIN Krém - Visszér ellen az egészséges szép lábakért! Összetevők: Rutin, Hesperidin, Diozmin, Menta

Bővebb leírás

2250

20 db készleten

10 hasonló termék:

Előző
Következő


CRYSTAL COMPLEX VENOMIN KRÉM

Visszér ellen az egészséges szép lábakért!

A visszérbetegség előfordulása jelentősen alábecsült a betegek részéről, még jól látható tünetek esetén is.

A betegek túlnyomó része csak akkor fordul orvoshoz, ha már jelentős visszeres problémái vannak, pedig a vénás kórfolyamat akkor lassítható a legjobban, ha minél korábbi stádiumban kezdődik el a kezelés.

A visszérproblémákat kezelő terápiás lehetőségek több nagyobb csoportba sorolhatók. Ezek a kompressziós (harisnyák, zoknik és fáslik), gyógyszeres/ étrend kiegészítős, lokális kezelés, illetve a sebészi beavatkozás.
A jól megválasztott, komplex terápia által egyrészt csökkenthetők a íájdalmas, kínzó panaszok, csökkenthetők a látható tünetek és megakadályozható a betegség súlyosbodása.

- Léteznek olyan flavonoidok melyek közös je!lemzőjük a vénás tónus fokozása, a mikroerek védelme.

- Egyesek csökkentik a láb dagadását, megakadályozzák az ödémák kialakulását. Mások megkötik a szabadgyökö-
ket, vagy gátolják a vénás gyulladását, esetleg védik a vénafalat.

- A venoaktív flavonoidok a vérkeringéssel a legkisebbtől a legnagyobb illetve a felületestől a mélyvénákig is eljutnak.

- Idejekorán, a panaszok megjelenésekor elkezdett használatukkal lassítható a visszérbetegség súlyosbodása és csökkenthető a súlyosabb következmények - lábdagadás, bőrszövődmények - kialakulásának esélye.

Összetevők:
RUTIN
- Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszterin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegségek kockázatát is.

HESPERIDIN
- Ez a flavanon glikozid, elsősorban citrusfélék héjában és rostjaiban található meg. A Rutinhoz hasonlóan csökkenti az erek permeabilitását (áteresztőképesség) és gyulladáscsökkentő, antiallergén (enyhíti az allergiás tüneteket), lipidcsökkentő, érvédő és rákellenes hatással rendelkezik. Többek között aranyeres bántalmak esetén isalkalmazandó hatóanyag.

DIOZMIN
- Hatásmechanizmusára jellemző, hogy fokozza a vánás tónust és a nyirokáramlást. Csökkenti az erek hiperpermeabilitását és növeli a kapilláris-rezisztenciát. Kisérlrtes modellekben jótékonyan befolyásolja a leukociták (fehérvérsejt) és az endothelsejtek közti kapcsolatot.

Menta
- A fodormenta vagy zöldmenta (Mentha spicata), népies nevén köményes menta vagy kerti menta az árvacsalánfélék (Lamiaceae) családjába tartozik. Vízpartokon, nedves réteken előforduló évelő fűszer-, és gyógynövény. Kertekben jól termeszthető. Íze kellemes, mentolos.
Gyógyászati célokra a növény száráról lefosztott leveleit hasznosítják. Gyűjtési ideje június-augusztus.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Fodormenta

Cikkszám:2250
Bónuszpont:16
Ára: 4600 Ft

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Crystal Complex Venomin krém 100ml

Crystal Complex Venomin krém 100ml

VENOMIN Krém - Visszér ellen az egészséges szép lábakért! Összetevők: Rutin, Hesperidin, Diozmin, Menta

Írja meg véleményét