Ördögnyelv kapszula 100db Teljes nézet

Ördögnyelv kapszula 100db

Az Ördögnyelv fő hatóanyaga egy nagy molekulálú vegyület (glükomannán), ami képes a mérete hozzávetőleg százszorosára duzzadni. A méretnövekedés közben a már előemésztett táplálékokat (cukor, szénhidrát, fehérje) tud magába szívni és a felszívódásukat meggátolni.

Bővebb leírás

2108

7 db készleten

7 500,00 Ft‎

Akció Akció!

» Hozzáadás a kívánságlistához

3 hasonló termék:

Ördögnyelv kapszula 100db
Cikkszam: 2108
7500 Ft / 25 bónuszpont
Ördögnyelv kapszula 100db

GLUCOMANNAN

Az Ördögnyelv amely nem enged hízni! Sőt...

Ördögnyelv (Amorphophallus konjak)-kivonat (glükomannán) és Zöld kávé kivonat (klorogénsav) tartalmú étrend-kiegésízítő kapszula.
Nettó tömeg: 65 g (30 db,60 db, 100 db, 250 db x 650 mg)

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
Ördögnyelv (Amorphophallus konjak)-kivonat:1 kapszula - 366,6 mg
Ebből Glükomannán: 1 kapszula - 333,6 mg
Zöld kávé kivonat: 1 kapszula - 183,3 mg
Ebből klorogénsav: 1 kapszula - 91,65 mgÖrdögnyelv (glükomannan)
Az Ördögnyelv fő hatóanyaga egy nagy molekulálú vegyület (glükomannán), ami képes a mérete hozzávetőleg százszorosára duzzadni. A méretnövekedés közben a már előemésztett táplálékokat (cukor, szénhidrát, fehérje) tud magába szívni és a felszívódásukat meggátolni. Ezen különleges képessége révén nem kell radikálisan változtatnunk a már, megszokott étrendünkön, mert a fölös kalóriák lerakódását hatékonyan képes meggátolni. Az ördögnyelv elnyeli a bélben kialakuló mérgező anyagokat és segíti azok kiürülését a szervezetből. A glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkenéséhez.

Az összetevők között szereplő Zöldkávé a klorogénsav tartalma miatt többek közözött az éhségérzetet tudja hatékonyan csökkenteni. Ez a hatás már rövidtávon érzékelhető, mert alapvetően kevesebb energiát fogunk felvenni és az étkezéseink testsúlybaráttá válnak.Továbbá a klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes redukálni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

Három fő hatásterület:
- Teltségérzetet okoz a gyomorban a 100-szoros térfogatnövekedése által
- Csökkenti az éhségérzetet és a cukrok felszívódását
- Ballasztanyagként végigvonul és tisztítja az emésztőrendszert

Az Amorphophallus konjac hagyományos használata és lehetséges jótékony hatásai az egészségre. K. Koch ex N.E.Br.
forrás: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20079822

Az Amorphophallus konjac (konjac)-ot régóta használják Kínában, Japánban és Délkelet-Ázsiában élelmiszerforrásként, valamint a hagyományos gyógyászatban. Ennek a növényfajnak a gumós gyökeréből lisztet vonnak ki a Távol-Keleten levestészták, tofu és harapnivalók készítéséhez. A hagyományos kínai gyógyászatban (TCM) zselét készítenek ennek a növénynek a lisztjéből, melyet méregtelenítésre, daganat-elfojtásra, vérpangás megszüntetésére, valamint nyálka (slejm, váladék) folyósítására használnak; ezen felül több mint kétezer éve fogyasztják a kínai őslakosok asztma, köhögés, sérv, mellfájás, égések, továbbá hematológiai és bőrrendellenességek kezelésére. Az elmúlt két évtizedben a tisztított konjaklisztet, közismert nevén mannacukrot (KGM)-t viszonylag szűkkörűen vezették be eddig az Egyesült Államokban és Európában, mindkét helyen élelmiszer-adalékként és táplálék-kiegészítőként.

Az utóbbi kapható kapszula formában is vagy ital formájában, illetve italkeverékként és élelmiszeripari termékként. Klinikai kísérletek kimutatták, hogy a KGM étrendi adalékolása jelentősen csökkenti a plazma koleszterin szintjét, javítja a szénhidrát anyagcserét, a bélmozgást és a vastagbél ökológiáját. Úgy a konjakliszt, mint a KGM standard besorolására vonatkozóan megvalósultak már szabályzások a Kínai Mezőgazdasági Minisztériumban, Az Európai Tanácsban és az USA Vegyi Törvénykönyvében. Jelenleg viszont nincsen világszerte egyezmény és standard (általánosan vonatkozó) szabályzat a konjaklisztre, sem a KGM-re. Ez felhívja a figyelmet a konjak kereskedelmi standardjainak harmonizációs szükségességére, hogy előírják és biztosítsák a már meglevő és a leendő KGM termékek minőségét.

A konjakból származó termékek széleskörűen elterjedt fogyasztása ellenére Kelet- és Délkelet-Ázsiában, korlátozott kutatások folytak eddig ennek a fajnak a biológiájára, feldolgozására és termesztésére vonatkozóan a nyugati világban. A legtöbb kísérletet Ázsián kívül végezték, és ezek a KGM strukturális jellemzését, valamint élettan-kémiai tulajdonságait tűzték ki célul. Éppen ezért ennek a monográfiának a célja az, hogy áttekintse mindazt az irodalmat, amely egyaránt lefedi a konjakgyökerek etnikai felhasználását, a növénytani és termesztési adottságokat, a KGM egészségre gyakorolt jótékony hatásait, valamint az ehhez kapcsolódó minőségellenőrzési követelményeket. Ennek a hasznos és sokoldalú növénynek a lehetséges jövőbeli kutatási irányvonalait, fejlesztési és hitelesítési, szabványosítási irányát fogjuk szükség szerint megvitatni.

Összetevők: 
- Ördögnyelv (glucomannan) - Amorphophallus konjac 
- Zöldkávé klorogénsav kivonata

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Ördögnyelv kapszula 100db

Ördögnyelv kapszula 100db

Az Ördögnyelv fő hatóanyaga egy nagy molekulálú vegyület (glükomannán), ami képes a mérete hozzávetőleg százszorosára duzzadni. A méretnövekedés közben a már előemésztett táplálékokat (cukor, szénhidrát, fehérje) tud magába szívni és a felszívódásukat meggátolni.

Írja meg véleményét